Follow:

smooth

Skjermbilde 2015-09-17 kl. 19.02.36

— Smoothie after work —

Så var det på tide med et blogginnlegg, kanskje? Må innrømme at jeg har savnet å oppdatere dere bittelitte grann. Det er desverre ikke alltid (faktisk ofte) at jeg ikke får tid til å lage et skikkelig blogginnlegg, med bilder og alt, noe jeg egentlig ønsker.

Dagen min har vært noe jeg kan kalle en helt grei dag. Ikke noe spesielt som skal skje eller har skjedd, bare en normal, vanlig dag. Den startet selvfølgelig med jobb, som gikk greit, og etter jobb plukket jeg opp en smoothie fra SXC, dro innom butikken for å kjøpe bær og yoghurt fra Kiwi. Nå sitter jeg med tøflene, bærene og yoghurten, og koser meg inne mens det regner og er uggent ute. Deilig, deilig.

Life
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Comments Protected by WP-SpamShield for WordPress